Maya Hawke spiller hovedrollen i Ethan Hawkes kommende film om forfatterlegende

Maya Hawke spiller hovedrollen i Ethan Hawkes kommende film om forfatterlegende
Maya Hawke og Ethan Hawke. (Foto: Bruce Glikas/Bruce Glikas/FilmMagic)

Ethank Hawke har ikke ladet sig slå ud af den verserende ‘nepo baby’-debat. Emnet der ellers har vist sig at »hjemsøge« store stjerner som Alexander Skarsgård.

I hans kommende filmprojekt ‘Wildcat’ er det netop blevet annonceret, at hans datter Maya Hawke spiller hovedrollen.

Hun skal portrættere den amerikanske sydstatsforfatter Flannery O’Connor, mens Ethan Hawke er filmens instruktør, producer samt medforfatter på manuskriptet, der er skrevet i samarbejde med Shelby Gaines.

Far og datter har tidligere spillet over for hinanden på den kritikerroste serie ‘The Good Lord Bird’. Her er det historien om den kvindelige forfatters kamp for at få sin første roman udgivet og hendes liv som katolsk tilkommer fra det landlige Georgia i den prestigefyldte Iowa Writer’s Workshop.

Ethan Hawke delte nyheden om den kommende ‘Wildcat’ på Instagram, hvor han også skrev om datterens rolle.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Maya har arbejdet hårdt i årevis for at stable det her projekt på benene, og vi er taknemmelige for muligheden for at introducere en ny generation af filmseere for Flannery O’Connors geni«.

På rollelisten finder man blandt andet også Cooper Hoffman, der spillede hovedrollen i ‘Licorice Pizza’ og er søn af afdøde Philip Seymour Hoffman.

Optagelserne af ‘Wildcat’ er netop gået i gang, og premieredatoen er endnu ukendt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af