Phoebe Waller-Bridge skal lave ’Tomb Raider’-serie

Phoebe Waller-Bridge skal lave ’Tomb Raider’-serie
Phoebe Waller-Bridge. (Foto: John Phillips/Getty Images)

Siden 1996 har den ukuelige arkæolog Lara Croft kæmpet sig igennem ufremkommeligt terræn over hele kloden som hovedfigur i ’Tomb Raider’-franchisen, der startede som PlayStation-spil og siden er blevet filmatiseret flere gange.

Ifølge The Hollywood Reporter skal Phoebe Waller-Bridge nu skrive en ny ’Tomb Raider’-serie for Amazon som led i en relancering af franchisen, som også skal bestå af nye spil og en film.

Spil, film og serie skal være forbundne i stil med Marvels univers, således at historien udvikler sig med hver udgivelse.

Det er ikke meningen, at ’Fleabag’-stjernen selv skal spille rollen som Lara Croft, der tidligere har været besat af Angelina Jolie og Alicia Vikander.

Til gengæld spiller hun over for en anden eventyrlysten arkæolog som Indiana Jones’ guddatter i den kommende ’Indiana Jones and the Dial of Destiny’.

Det vides ikke, hvornår man kan forvente, at den nye serie lander på Prime Video, men senere i år udkommer en animeret ’Tomb Raider’-serie på Netflix.

Imens kan man se den måske hidtil bedste spilfilmatisering, HBO Max-aktuelle ’The Last of Us’, der har sat en ny høj barre at leve op til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af