Phoebe Waller-Bridge forlader ventet ‘Mr. & Mrs. Smith’-serie på grund af uenigheder med Donald Glover

Phoebe Waller-Bridge forlader ventet ‘Mr. & Mrs. Smith’-serie på grund af uenigheder med Donald Glover
Phoebe Waller-Bridge og Donald Glover til BAFTA LA i 2019. (Foto: Charley Gallay/Getty Images for BAFTA LA)

Det var opsigtsvækkende, da to af tidens mest hypede serieskabere tidligere på året gik sammen om et nyt projekt.

Tilbage i februar annoncerede Amazon således, at Phoebe Waller-Bridge (‘Fleabag’, ‘Killing Eve’) og Donald Glover (‘Atlanta’) skulle skrive og spille hovedrollerne i en serieudgave af den romantiske spionkomedie ‘Mr. & Mrs. Smith’ fra 2005, der i dag nok er mest kendt for at føre Brad Pitt og Angelina Jolie sammen.

Nu fortæller The Hollywood Reporter imidlertid, at Waller-Bridge har forladt projektet. Det skyldes, at hun ikke havde samme kreative visioner som Glover, der i sin tid fik idéen til projektet og præsenterede den for hende. Ifølge branchemediets kilder skete splittet på ganske venskabelig vis.

Produktionen skal altså nu finde en anden skuespiller til Phoebe Waller-Bridges rolle, mens serien bliver skrevet færdig. Optagelserne og premieren er stadig sat til 2022.

‘Mr. & Mrs. Smith’-projektet er del af Amazon milliondyre produktionsaftale med Daniel Glover, der sideløbende er undervejs med postproduktionen af tredje sæson af ‘Atlanta’.

Waller-Bridge er i gang med optagelserne til den kommende femte ‘Indiana Jones’-film, hvor hun har en hovedrolle over for Harrison Ford og Mads Mikkelsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af