Phoebe Waller-Bridge er tilbage – se traileren til den nye mystiske ‘Run’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fans af ’Fleabag’- og ‘Killing Eve’-skaber Phoebe Waller-Bridge kan om ikke så længe se frem til endnu et komisk indspark med den 34-årige brite, der er executive producer på HBO’s nye miniserie ’Run’.

I den nye trailer følger vi kvinden Ruby, der, efter 17 års stilhed fra sin college-ekskæreste Billy, modtager en mystisk anonym besked med et enkelt ord: »Run«.

Efter hun med rystende finger svarer »Run« tilbage, ser vi Ruby følge, hvad der ligner en nøje planlagt kriseøvelse, hvori hun kaster sig ind i det første og bedste tog på Grand Central Station og rejser på tværs af USA for at genfinde sin eks.

‘Run’ tegner til at blive en morsom affære fyldt med komplikationer. Og med to stærke kræfter i hovedrollerne: Uforlignelige Merritt Wever fra ‘Unbelievable’) og Domnhall Gleeson fra ‘Star Wars’ og ‘Ex Machina’.

Waller-Bridge dukker selv op i serien og tilbyder dem et lift, hvis de da lige giver hende en hånd med at skjule et lig af en død vaskebjørn.

Serien har Waller-Bridge har stablet på benene med manuskriptforfatter Vicky Jones, der tidligere har været del af Waller-Bridges forfatterrum på ‘Crashing’ og ‘Killing Eve’ samt teaterversion af ’Fleabag’.

’Run’ kan ses på HBO Nordic fra 13. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af