Pilou Asbæk-serie nådesløst droppet af stor amerikansk tv-kanal

Pilou Asbæk-serie nådesløst droppet af stor amerikansk tv-kanal
Pilou Asbæk. (Foto: Rich Polk/Getty Images for IMDb)

Det er en ærgerlig tendens i den amerikanske tv- og filmbranche, at de store virksomheder skrotter serier, de ellers selv har bestilt, for at spare penge.

Vi har set det med ‘Minx’ og ‘Batgirl’ hos Warner/HBO, og nu er det så også gået ud over serien ‘Invitation to a Bonfire’, som Pilou Asbæk har en af de bærende roller i sammen med Tatiana Maslany fra ‘She-Hulk’ og Ngozi Anyanwu.

Den amerikanske kanal AMC – kendt for serier som ‘Mad Men’, ‘Breaking Bad’ og ‘The Walking Dead’ – havde bestilt serien på seks afsnit med tiltænkt premiere i år. Og de fire første afsnit lå allerede helt klar, da showrunner Rachel Caris Love fik overbragt beskeden, at AMC ville kaste den på møddingen.

»Alle i castet og på holdet er virkelig ødelagte. Da de (AMC, red.) ringede til mig, sagde de, at det havde absolut intet at gøre med det kreative og alt at gøre med finansiering og regnskab. Det er en meget udfordrende ting at forholde sig til, når du laver noget virkelig smukt og specielt«, udtaler hun til Deadline.

Serien beskrives som en psykologisk thriller sat på en pigekostskole i 30’ernes New Jersey, hvor en ung russisk immigrant bliver involveret i en kærlighedstrekant med en lærer og dennes hustru.

Rachel Caris Love fortæller Deadline, at hun er fortrøstningsfuld omkring, at serien kan finde et andet hjem, og hun allerede er i samtaler med potentielle partnere.

AMC har også droppet anden sæson af serien ’61st Street’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af