Færdiggjort ‘Batgirl’-film til over 650 millioner kroner lagt i graven

Færdiggjort ‘Batgirl’-film til over 650 millioner kroner lagt i graven
Leslie Grace som 'Batgirl'. (Foto: PR)

Mens Marvels Cinematic Universe lægger sirlige diagrammer for kommende film årevis ud i fremtiden, har DC længe været en rodebutik uden egentlig retning.

Det blev cementeret i går aftes, hvor Warner Bros. meddelte, at den næste færdiggjorte ‘Batgirl’-film, der har haft et budget på omkring 658 millioner kroner, ikke vil blive udgivet – hverken på HBO Max eller i biografen.

Den svinedyre millioninvestering ryger i stedet direkte i skraldespanden, fordi det vurderes, at den ikke er værdig til biograf- eller streamingpremiere. Det skriver Indiewire.

Beslutningen kommer i kølvandet på, at Warner Bros. er i gang med at omstrukturere som følge af studiets sammenlægning med Discovery, hvilket blandt andet betyder, at store blockbusterfilm ikke længere skal udvikles med henblik på streamingpremiere.

Filmen var i postproduktion og planlagt til premiere senere i år, inden ledelsen trak stikket. Leslie Grace fra ‘In the Heights’ skulle indtage titelrollen, mens J.K. Simmons, Michael Keaton og comebackstjernen Brendan Fraser også var at finde på rollelisten.

Instruktørmakkerparret Adil El Arbi og Bilall Fallah, der tidligere har stået bag ‘Bad Boys For Life’, svingede dirigentstokken. Ifølge Indiewire er Warner Bros. i gang med at finde nye projekter til instruktørerne og skuespillerne.

DCEU udkommer senere på året med ‘Black Adam’ med Dwayne Johnson, og ‘Shazam! Fury of the Gods’. Næste år byder efter planen på ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ og ‘The Flash’ med skandaleramte Ezra Miller.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af