Se Nicolas Cage som Dracula i den morsomme trailer til vampyrkomedien ‘Renfield’

Se Nicolas Cage som Dracula i den morsomme trailer til vampyrkomedien ‘Renfield’
Nicolas Cage og Nicholas Hoult i 'Renfield'. (Foto: Universal)

Vampyrkomedien ‘Renfield’ kunne godt hen og blive en af filmåret 2023’s helt store overraskelser.

Der er i hvert fald masser af talent både foran og bag kameraet: Filmen er baseret på et manuskript af ‘Rick and Morty’-forfatteren Ryan Ridley, mens ‘The Lego Batman Movie’-instruktøren Chris McKay dirigerer løjerne.

Den helt store attraktion må dog nok siges at være nutidig amerikansk films måske mest interessante skuespiller, Nicolas Cage, der indtager rollen som Dracula.

Filmens hovedrolle skal dog findes i altid seværdige Nicholas Hoult, der spiller titelrollen som Renfield – Draculas udfordrede tjener.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I den morsomme trailer ser vi Renfields forsøg på at få råd til, hvordan han skal komme ud af sin herres klør i en terapigruppe. Men det går ikke helt, som han har planlagt… På rollelisten ses desuden Awkwafina, Ben Schwartz og Adrian Martinez.

Cage har i interviews udtalt, at han har ladet sig inspirere af Andy Warhols popart take på den ikoniske vampyr, mens han også har set mod stumfilmklassikeren ‘Nosferatu’ for inspiration.

Målet har været at smadre rammerne for, hvad man kan tillade sig i forhold til spillestil i en stor studiefilm, har Cage fortalt.

‘Renfield’ får premiere herhjemme 27. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af