Se Nina Rask og Lasse Dein ramme plet med sjov ‘The White Lotus’-spoof

Se Nina Rask og Lasse Dein ramme plet med sjov ‘The White Lotus’-spoof
Nina Rask og Lasse Dein i en talk om komik i en woke-tid. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Vi er mange, der glæder os til endnu en sæson af ‘The White Lotus’.

Men selvom serieskaber Mike White først er gået i gang med at finde en location til næste sæson af hitserien, kan vi tage komisk forsmag på serien i selskab med to af Danmarks største unge satiretalenter.

I en virkelig sjov sketchvideo på Instagram har tidligere P3-satirikere Lasse Dein og Nina Rask nemlig selv skruet en rammende teaser sammen til en tredje sæson sammen. Med alt hvad det indebærer af usammenhængende romantiske intriger, brudstykker af spydig dialog og en hovedrollekvartet bestående af dem selv og skuespillere Freja Klint Sandberg og Kristoffer Eriknauer.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis man er ramt af både mandagsfølelsen og januar generelt, er der i hvert fald hjælp at hente fra ferievideoens fire venner, som man kun kan gå ud fra har haft det lige så sjovt med optagelserne, som man har det som seer.

Vi siger ikke nej tak til mere ‘The White Lotus’-inspireret indhold fra Rask og Dein.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af