Se traileren til Ted Lasso-bagmænds nye komedieserie med Jason Segel og Harrison Ford

Se traileren til Ted Lasso-bagmænds nye komedieserie med Jason Segel og Harrison Ford

Jason Segel og Harrison Ford indtager hovedrollerne i den kommende psykolog-komedieserie ’Shrinking.

Segel spiller den følelsesmæssigt bedøvede enkemand og psykolog Jimmy Laird, der ændrer sine terapimetoder radikalt og forandrer sig selv i samme ombæring.

Traileren, der nu er offentliggjort, røber ikke specielt meget om karakteren Paul Rhodes, som Harrison Ford spiller, men medskaber af serien Brett Goldstein udtaler til Indiewire, at han er »fucking sjov«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmstjernen med de ikoniske roller fra franchises som Star Wars, Indiana Jones og ’Blade Runner’ havde i december sin første store rolle i en Tv-serie med  ’1923’, en spinoffserie til ’Yellowstone’. Og nu fortsætter Ford altså sin nye karriere på seriefronten med ’Shrinking’.

Goldstein har tidligere stået bag Apple-hittet ’Ted Lasso’ sammen med makkeren Bill Lawrence, med hvem han også har lavet ’Shrinking’.

De har samarbejdet tæt med Segel om projektet, men kuriøst nok anede Harrison Ford, ifølge Indiewire, ikke hvem Segel var, før han blev kontaktet af Lawrence om at medvirke.

’Shrinking’ får premiere på Apple TV+ 27. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af