Mikkel Boe Følsgaard og Marie Bach Hansen river hovedet af hinanden i svensk skovidyl – se traileren til thrilleren ‘Superposition’

Mikkel Boe Følsgaard og Marie Bach Hansen river hovedet af hinanden i svensk skovidyl – se traileren til thrilleren ‘Superposition’
'Superposition'. (Foto: screenshot/ Scandinavian Film Distribution)

Da den danske børnefamilie i ‘Speak No Evil’ prøvede at flygte fra hverdagens trummerum, gik det ikke ligefrem godt.

Det ser dog langt henad vejen idyllisk ud i den kommende ‘Superposition’, hvor et kreativt par, Stine og Teit, og deres lille søn Nemo flytter ud i en øde svensk skov for at bo i et tjekket tiny house og revitalisere deres parforhold.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De dokumenterer processen i en podcast, hvor man kan høre parret, spillet af ‘Arvingerne’-kollegaerne Marie Bach Hansen og Mikkel Boe Følsgaard, føre dybfølte og kærlige samtaler, om hvordan de drømmer om at komme tættere på naturen og hinanden, om »hvor seje« de er.

Drømmen om det frie bæredygtige liv viser sig dog alligevel hurtigt at have en bagside, da de opdager, at et andet ungt par bor på den anden side af søen. 

At dømme efter traileren lader ‘Superposition’ til at have fødderne plantet i det moderne menneskes hykleri, mens der med underspillet gys også skæves til dobbeltgængermotivet fra Jordan Peeles ‘Us’. 

‘Superposition’ er spillefilmdebut fra Karoline Lyngbye, der tidligere har stået bag den Robert-nominerede kortfilm ‘Spidse albuer, blødende knæ’. Manuskriptet har hun skrevet sammen med Mikkel Bak Sørensen, der også førte pennen på den intense og anmelderroste katastrofethriller ‘Cutterhead’.

‘Superposition’ får biografpremiere 23. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af