Tom Hanks om Hollywood-nepotisme: »Det er lige meget, hvad vores efternavne er«

Tom Hanks om Hollywood-nepotisme: »Det er lige meget, hvad vores efternavne er«
Tom Hanks. (Foto: Christopher Polk/Getty Images for People's Choice Awards)

Nepotisme i Hollywood er på alles læber for tiden, hvor »nepo baby«-diskussionen endnu ikke har lagt sig, efter New York Magazine satte ild til den med en spydig artikel inden jul.

Nu blander manden med Hollywoods måske tungestvejende efternavn, Tom Hanks, sig i debatten. Skuespilleren har nemlig selv fire børn, der især har gjort karriere indenfor underholdningsbranchen.

I sin kommende film ‘A Man Called Otto’, der er et amerikansk remake af den svenske bestseller-filmatisering ‘En mand der hedder Ove’, spiller han endda over for sin yngste søn Truman Hanks. Det talte stjernen om i et videointerview med britiske The Sun.

»Hør, det er et familieforetagende. Det her, er det, vi har lavet altid. Det er det, vores børn er vokset op med. Hvis vi var et firma, der leverede VVS-artikler eller drev en blomsterbutik nede ad gaden, ville hele familien også lægge nogle timer undervejs, selv hvis det bare var vareoptælling sidst på året«, udtalte Hanks til The Sun.

En af de helt store diskussionsemner når det gælder nepotisme i Hollywood, er om talent i sidste ende trumfer familieforbindelser. Her var Hanks meget klar i mælet om, at det i sidste ende altid handler om evner.

»Den ting som ikke ændrer sig – lige meget hvad der sker, ligegyldigt hvad dit efternavn er– er om det lykkes eller ej«, lød det fra Hanks.

»Det er afgørende hver gang, nogen af os går ud og prøver at fortælle en frisk historie eller skabe noget, der har en begyndelse, en midte og en slutning. Det er lige meget, hvad vores efternavne er. Vi bliver nødt til at gøre arbejdet for at gøre det til en ægte og autentisk oplevelse for publikum«, fortsatte han i interviewet.

Tom Hanks ældste søn Chet Hanks er måske den af hans børn, der har vakt mest opsigt i form af dårlig omtale af Hanks-navnet. Han har forsøgt sig med både rap, skuespil og som internetguru, men er mest kendt for at være sin all american-fars diametrale modsætning med mange bizarre sager i bagagen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af