Afslørede Johnny Knoxville lige location for ’The White Lotus’ sæson tre?

Afslørede Johnny Knoxville lige location for ’The White Lotus’ sæson tre?
'The White Lotus' sæson 2. (Foto: HBO Max)

’Jackass’-stjernen Johnny Knoxville er kendt for sine grænseoverskridende pranks, men det lader til, at det var et reelt uheld, da han kom til at snakke lidt for åbent om, hvor ’The White Lotus’ sæson 3 skal finde sted.

Ifølge The Wrap blev Knoxville egentligt interviewet af Vulture omkring aflysningen af hans komedieserie ’Reboot’, da han nævnte ’The White Lotus’ -skaberen Mike White, og ordene var ved at løbe afsted med ham:

»Mike White er en af mine rigtigt gode venner. Han og jeg var i Tokyo sammen. Jeg tror, det er der, den næste… åh, jeg afslører ikke noget«.

Det lyder jo en hel del, som om den japanske hovedstad kommer til at danne rammerne for næste sæson af den spiddende feriesatireserie.

Det stemmer også overens med Whites tidligere udtalelse i et HBO-indslag om, at tredje sæson ville foregå i Asien. Ifølge The Wrap sagde han:

»I den første sæson behandlede vi penge, og i den anden var det sex. Og jeg tror, at i den tredje sæson ville det måske være en slags satirisk og sjov behandling af døden i østlig religion og spiritualitet – det føles, som om det kunne være en god ramme for en ny runde ’The White Lotus’«.

Hotelserien skifter lokation til hver sæson og har i de to første sæsoner henholdsvis været på Hawaii og Sicilien.

Der er altså endnu ikke bekræftet en location for tredje sæson af ’The White Lotus’, men det kunne tyde på, at det bliver i shinto-religionens hjemland.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af