Austin Butler kommenterer sin Elvis Presley-accent: »Jeg har muligvis skadet mine stemmebånd«

Austin Butler kommenterer sin Elvis Presley-accent: »Jeg har muligvis skadet mine stemmebånd«
Austin Butler til 'Elvis'-premieren i London. (Foto: Lia Toby/Getty Images)

Austin Butler brillerede i sin Oscar-nominerede præstation som Elvis Presley i Baz Luhrmanns fremragende ‘Elvis’.

Men siden har internettet været noget mystificeret over, at Butlers rolle også har smittet af på skuespilleren selv: Austin Butler har simpelthen lydt som Elvis under hele den efterfølgende presseturné.

Nu kommenterer skuespilleren sin forandrede stemme i The Graham Norton Show, hvor han blandt andet siger, at han er glad for, at Graham Norton har bemærket, at han lyder mindre som ‘Elvis’ nu, end han gjorde, da filmen blev lanceret.

»Den anden dag ringede min publicist til mig og fortalte, at folk talte om min stemme. Det gjorde mig virkelig selvbevidst i et øjeblik, fordi jeg tænkte: ‘Er jeg phony? Er det ikke min stemme?’«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han siger videre, at han ville skulle anstrenge sig for ikke at tale, som han gør nu. At det er hans naturlige stemme.

Men han kommer også med en mulig forklaring på, hvorfor hans stemme lyder anderledes end tidligere: »Jeg tror, at jeg muligvis har skadet mine stemmebånd med al den sang (under ‘Elvis’-optagelserne, red.)«.

Austin Butler medvirker i ‘Dune: Del 2’, og i den forbindelse har hans medstjerne Dave Bautista fortalt, at Butler ikke længere lyder som Elvis: »Hans stemme er anderledes, hans udseende er anderledes. Alt ved hans væremåde er frygtindgydende«.

Ud over ‘Dune: Del 2’ er Butler i år også aktuel i den ventede Anden Verdenskrigsserie ‘Masters of the Air’ fra folkene bag ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’. Han spiller også med i Cannes-darlingen Jeff Nichols’ stjernespækkede film ‘The Bikeriders’, som forventes at få premiere i år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af