Ben Affleck skulle have vundet en pris for at være Grammy-showets mest triste

Ben Affleck skulle have vundet en pris for at være Grammy-showets mest triste
Jennifer Lopez og Ben Affleck ved Grammy-showet 2023. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Ben Afflecks dramatiske talent er sin egen størrelse. Men offscreen har skuespillerens evne til at se trist ud vist sig så opsigtsvækkende, at det gennem tiden har fået sit eget navn: Sadfleck.

Ved gårsdagens Grammy-uddeling gjorde hans triste ansigt comeback, selvom der bestemt ikke lod til at være noget at være mut over. 

Afflecks tristesse vakte i hvert fald opsigt hos showets Twitter-publikum, der undrede sig over hans apatiske facon, mens J. Lo både klappede og dansede med til aftenens optrædende. Selvom adskillige videoer udstillede hans stenmine, undlod kameraet dog ikke at filme ham igen og igen.

»Jeg lover, lige meget hvor dårlig en dag du har, er du ikke lige så trist som Ben Affleck til Grammys lige nu«, skrev en bruger blandt andet, mens andre foreslog at stikke ham noget serotonin hurtigst muligt.

Ben Affleck har det med at zone ud, og tidligere er det blevet kærligt mobbeobjekt, da han under en pressekonference for ‘Batman v. Superman: Dawn of Justice’, zonede ud i en sådan grad, at det online blev ledsaget af Simon & Garfunkels ‘The Sound of Silence’. 

Det kan gå helt galt, hvis man glemmer at se tilstedeværende ud, det beviste Chris Pine i efteråret, da han var på en anden planet, mens Harry Styles leverede sin berømte »det jeg godt kan lide ved filmen er, at det føles som en film«-svada ved filmfestivalen i Venedig. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af