Elskværdig ‘The Last of Us’-duo charmerer i sødt interview

Elskværdig ‘The Last of Us’-duo charmerer i sødt interview
'The Last of Us'. (Foto: HBO Max)

Bare rolig, Nick Offerman og Murray Bartlett skal ikke knuse dit hjerte endnu en gang – det nøjes de med at gøre i det fremragende tredje afsnit af ‘The Last of Us’.

De to skuespillere, der indtager rollerne som henholdsvis Bill og Frank, står derimod klar til at bringe et smil til læberne i et interview, man fristes til at kalde nuttet.

Og ja, her skal vi lige indskyde, at videoen nedenfor indeholder spoilers for det omtalte afsnit af ‘The Last of Us’, så hvis du endnu ikke har grædt dig igennem det, bør du vente med at gå videre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Har du derimod kværnet mandagens afsnit igennem, kan du roligt trykke start på videoen og glæde dig over to skuespillere, som åbner op – ikke kun omkring deres roller, men også sig selv som personer.

Offerman afslører, at hvis han ikke var skuespiller, så ville han bruge sin tid på at bygge ting ud af træ, hvilket måske ikke kommer som den store overraskelse, da han blandt andet har ageret vært med ‘Parks and Recreation’-kollegaen Amy Poehler på realityprogrammet ‘Crafting It’.

Det mest charmerende ved videoen er dog at se de to skuespilleres fascinerende kemi, der altså ikke kun eksisterer i HBO’s brutale serieunivers, men tydeligvis også har rødder i virkeligheden.

‘The Last of Us’ har braget af sted siden premieren hos HBO Max, hvor den er en af streamingtjenestens største premiere-succeser.

Du kan se teaseren for næste uges afsnit her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af