Nye ‘Ringenes herre’-film er på vej

Nye ‘Ringenes herre’-film er på vej
'Ringenes herre'. (Foto: PR)

Mens ‘Ringenes herre: Magtringene‘ buldrer derudad på Amazon, har Warner Bros. netop annonceret, at Tolkiens Middle-Earth-univers også vender tilbage til det store lærred.

Til et kvartalsmøde offentliggjorde Warner Bros’ CEO David Zaslav, at filmselskabet har skrevet kontrakt på en række nye film over Tolkiens univers. Det skriver Indiewire.

Det fremgår endnu ikke, hvilke historier filmene kommer til at fortælle, eller hvilke kreative kræfter der står bag. Men vi ved, at det bliver Freemodes Middle-earth Enterprises og New Line Cinema, der også producerede Peter Jacksons oprindelige trilogi, som skal producere de nye film.

»Vi er begejstrede for at sætte ud på denne nye rejse sammen med New Line Cinema og Warner Bros., der skal bringe J.R.R. Tolkiens uforlignelige univers tilbage til det store lærred på nye og spændende måder. Vi ved, hvor værdsat universet er, og i samarbejde med New Line Cinema og Warner Bros. Pictures planlægger vi at ære fortiden, se mod fremtiden og overholde det højest mulige niveau i kvalitet og production value«, siger CEO i Freemode Lee Guinchard.

Udmeldingen understreger, at Warner Bros. virkelig hiver det tunge skyts frem i kampen mod de andre Hollywood-studier, som de vil udkonkurrere med deres værdifulde intellectual properties.

Studiet begyndte tidligere på året at lægge store planer for, hvordan de ville bringe superhelteuniverset DC tilbage på ret køl.

Beslutningen om at genoplive ‘Ringenes herre’-franchisen falder utvivlsomt ikke god jord hos Amazon, der har betalt i dyre domme for at få rettighederne til ‘Magtringene’, men nu altså møder hård konkurrence på området.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af