Første trailer til ‘Underverden II’ varsler en usædvanligt højspændt undercoverthriller

Første trailer til ‘Underverden II’ varsler en usædvanligt højspændt undercoverthriller
'Underverden II'. (Foto: Peter Riis)

Det er efterhånden seks år siden, at Fenar Ahmad fik sit helt store gennembrud med den rå, stilistisk vellykkede og tematisk prægnante spændingsfilm ‘Underverden’.

Nu er han klar med opfølgeren, som netop har fået sin første trailer, der giver løfter om en sjældent højspændt undercover-thriller:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dar Salim vender tilbage i rollen som hjertekirurgen Zaid, der i den første film vendte sit succesfulde karriere- og familieliv ryggen for at tage på et risikabelt hævntogt i den kriminelle københavnske underverden efter sin brors død.

Den første film – spoiler alert! – sluttede med Zaids anholdelse, mens hans kæreste fødte deres barn, og ‘Underverden II’ fortsætter fortællingen syv år senere, hvor Zaid får et tilbud i fængslet, han ikke kan afslå:

Hvis han infiltrerer det københavnske bandemiljø for PET, kan han blive frifundet før tid. En mission, der imidlertid risikerer at bringe den søn i fare, som Zaid ellers mere end noget andet ønsker at få et forhold til.

Stine Fischer Christensen vender tilbage i rollen som Zaids kæreste Stine, der efter traileren at dømme er kommet videre med sit liv, mens Birgitte Hjort Sørensen spiller PET-agenten Helle, som kan bruge Zaid til at få ram på byens nye store bandeboss.

De nye navne Soheil Bavi og Abud Mustafa spiller bandelederne Muhdir og Jimmy, mens man mere overraskende også finder Noah Carter og rapperen Baloosh på rollelisten.

Fenar Ahmad har skrevet manuskriptet sammen med Behrouz Bigdeli, og ligesom på den første film er musikken komponeret af Jens Ole Wowk McCoy.

Ved en præsentation på Filminstituttet fortalte Fenar Ahmad, at ‘Underverden II’ blandt andet vil sætte fokus på bandemiljøernes rekruttering af unge drenge.

Filmen får biografpremiere 13. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af