Idris Elba hjemsøges af psykopatisk seriemorder – se den nervepirrende trailer til ’Luther: The Fallen Sun’

Idris Elba hjemsøges af psykopatisk seriemorder – se den nervepirrende trailer til ’Luther: The Fallen Sun’
'Luther: The Fallen Sun'. (Foto: Netflix)

Idris Elba vender tilbage som den geniale detektiv John Luther i den sprængfarlige trailer til ’Luther: The Fallen Sun’.

Her ser vi Luther bryde ud af det fængsel, han var havnet i på grund af sine hårdhændede politimetoder, for at bekæmpe en gammel seriemorderisk fjende i Londons gader, mens hans gamle arbejdsplads er i halen på ham.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix-filmen bygger videre på universet fra BBC-serien ‘Luther’, der kørte i fem sæsoner. Her får Elba selskab af stærke medspillere som Andy Serkis, Cynthia Erivo og Dermot Crowley, der gør comeback som Martin Schenk.

Flere af folkene bag BBC-serien ’Luther’ går igen, heriblandt skaberen Neil Cross, der også har skrevet manuskriptet til filmen, mens Jamie Payne igen er med som instruktør.

Selvom den rå Luther ikke er bange for at ty til vold og lyssky metoder for at få skurke ned med nakken har Elba fortalt Esqiure, at det er den af hans karakterer, der minder mest om ham selv: »Luther, han er nok den karakter der minder mest om mig i virkeligheden. Han er så stålfast. Han prøver ikke at overkomplicere ting. Han skærer ind til benet. Det er sjovt at spille«.

’Luther: The Fallen Sun’ kommer på Netflix den 10. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af