Klimakrisen overmander Kit Harington, Edward Norton og Meryl Streep i traileren til ‘Extrapolations’

Klimakrisen overmander Kit Harington, Edward Norton og Meryl Streep i traileren til  ‘Extrapolations’
Kit Harington i 'Explorations'. (Foto: Apple TV+)

Det skorter ikke på stjerner i traileren til Apple TV+’s nye sci-fi-serie. 

‘Extrapolations’ foregår i en alt for nær dystopisk fremtid, hvor klimakrisen er rykket indenfor i alle afkroge af samfundet. 

Men til at pynte på det mørke fremtidssyn bliver verdens undergang i det mindste bragt til live af celebre folk som Edward Norton, Kit Harington, Sienna Miller, Marion Cottillard, Forest Whitaker, Tobey Maguire, Meryl Streep og ‘The Last of Us’-aktuelle Murray Bartlett. 

Fremtiden er et nedslående syn, da ‘Explorations’ lader til at ville sætte fokus på den virkelige klimakrises meget virkelige konsekvenser i årene 2037-2066. 

Antologiserien følger otte forskellige skæbner, der afsøger grænserne for, om der er noget tilbage at redde i verden. 

En præst fortæller blandt andet, at mennesker har været på mars, kuren til kræft er fundet, men at nye udfordringer bliver ved med at dukke op, hvorefter det viser sig at gæsterne sidder med gummistøvler på i kirken, hvis gulv er permanent oversvømmet. 

Vi kommer vidt omkring på kloden, hvor en helikopter flyver over brændende skove, forurenede storbyer og under vandet. Mens nogle prøver at finde en løsning, er der rigmænd, der udnytter krisen til at tjene penge. Tilsyneladende Kit Haringtons karakter der iklædt guldbukser spekulerer i, at ‘en mand hvis hus brænder er let at forhandle med’.

Scott Z. Burns, der stod bag manuskriptet til pandemifilmen ‘Contagion’ er seriens skaber.

‘Extrapolations’ får premiere på Apple TV+ 17. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af