Knuselskelige ‘Ted Lasso’ vender snart tilbage – se traileren for sæson tre

Knuselskelige ‘Ted Lasso’ vender snart tilbage – se traileren for sæson tre
'Ted Lasso' sæson tre. (Foto: Apple TV+)

‘Ted Lasso’ er en af tidens mest roste komedieserier, så forventningerne er i top forud for seriens tredje sæson, der – måske, måske ikke – kan blive den sidste.

Den første fulde trailer til den nye sæson er netop landet hos Apple TV+. Den viser Ted Lasso og hans hold på jagt efter sejr, efter at de ved slutningen af sæson to rykkede op i Premier League.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Ted Lasso’ har igennem sine sæsoner høstet store anmelderroser. Også her på sitet, hvor Soundvenues anmeldere har kvitteret med fem og seks stjerner til henholdsvis første og anden sæson.

Det er endnu uvist, om ‘Ted Lasso’ slutter med tredje sæson. Skuespiller og forfatter Brett Goldstein sagde sidste år til Sunday Times, at tredje sæson var skrevet som en afslutning på seriens plotlinjer.

På rollelisten til den kommende sæson finder man Jason Sudeikis i titelrollen, Hannah Waddingham som holdejeren Rebecca, Ted Mohammad som forhenværende assistenttræner og Anthony Head som rivaliserende holdejer.

Også på rollelisten er folk som Brendan Hunt, Toheeb Jimoh, Brett Goldstein, Juno Temple, Jeremy Swift, Phil Dunster, Cristo Fernandez, Kola Bokinni, Billy Harris og James Lance.

‘Ted Lasso’ sæson tre får premiere på Apple TV+ 15. marts. Anden sæson består af 12 afsnit.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af