Liam Neeson kritiserer ‘Star Wars’-universet for at udvande sig selv

Liam Neeson kritiserer ‘Star Wars’-universet for at udvande sig selv
Liam Neeson, Jake Lloyd, Kenny Baker og Ewan McGregor i 'Star Wars: The Phantom Menace'. (Foto: Disney)

Liam Neesons præstation som Qui-Gon Jinn i ‘Star Wars I: The Phantom Menace’ er blandt de mest elskede i franchisen.

Og i de 24 år, der er gået, siden filmen udkom, er Neeson med jævne mellemrum blevet spurgt, om han kunne finde på at vende tilbage til rollen.

Således også i et nyligt interview med Andy Cohen i showet ‘Watch What Happens Live!’. Her fortalte Neeson, at han ikke er interesseret i at vende tilbage til rollen og forklarede beslutningen ud fra ‘Star Wars’-universets nuværende, falmende stjerne:

»Nej, det er jeg ikke (interesseret i at vende tilbage, red.). Der er så mange ‘Star Wars’-spinoffs. For mig at se udvander det universet. Det har på en mærkelig måde fjernet noget af mystikken og magien«, forklarer skuespilleren.

Neeson havde en lille cameo i ‘Obi-Wan Kenobi’-spinoffserien, der bestemt faldt ind under den kategori, Neeson beskriver.

‘Star Wars’-universet er i de senere år rykket over til tv-fronten med serier som ‘The Mandalorian’, ‘The Book of Boba Fett’, ‘Andor’ og ‘Obi-Wan Kenobi’.

Tredje sæson af ‘The Mandalorian’ får premiere på Disney+ 1. marts. De kommende serier i universet tæller ‘Ashoka’ og ‘The Acolyte’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af