Næste afsnit ‘The Last of Us’ får tidlig premiere

Næste afsnit ‘The Last of Us’ får tidlig premiere
Bella Ramsey i 'The Last of Us'. (Foto: HBO Max)

Afsnit 4 af HBO’s succesfulde spilfilmatisering ‘The Last of Us’ har fået premiere i dag, mandag, og normalt ville man så skulle vente en hel uge med mere om Joel og Ellies rejse mod frelse gennem et zombiepræget postapokalyptisk USA.

Men lige i denne uge kommer julen tidligt.

Afsnit 5 lander nemlig på HBO Max allerede på lørdag, 11. februar. Det skyldes, at man vil undgå at duellere direkte med den største årlige live begivenhed i USA, Super Bowl, som finder sted søndag aften, hvor ‘The Last of Us’ normalt har premiere i USA.

De næste afsnit i serien kommer dog som vanligt om mandagen (altså i Danmark) frem mod sæsonfinalen 13. marts

Soundvenues anmelder kaldte ‘The Last of Us’ den måske bedste filmatisering af et spil nogensinde, mens især forrige afsnit, nummer 3, har trukket overskrifter med en afstikker fra både seriens hovedhandling og spillet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af