Oscar-vinder deaktiverer sin Twitter efter latterliggørelse af viral rapoptræden til BAFTA

Oscar-vinder deaktiverer sin Twitter efter latterliggørelse af viral rapoptræden til BAFTA
Ariana DeBose vinder prisen for bedste kvindelige birolle for 'West Side Story' til Oscar 2022. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Der er meget på spil, når man står for at åbne en af verdens største prisuddelinger med alle de fremmødte filmstjerners øjne rettet mod en.

Det mærkede Oscar-vinder Ariana DeBose (‘West Side Story’), da hun søndag aften åbnede BAFTA-uddelingen med en rap, der hyldede de kvindelige nominerede, men som nu er gået viralt af alle de forkerte årsager.

På Twitter cirkulerer der blandt andet sammenklip af de nomineredes vantro ansigtsudtryk, mens DeBose siger deres navn.

Den negative opmærksomhed på sociale medier har nu fået DeBose til at deaktivere sin Twitter.

Producer af BAFTA-uddelingen Nick Bullen har i Variety forsvaret DeBoses optræden og påpeget, at folk »ikke kan lide forandring«. »Rapstykket i midten, hvor hun nævner kvinderne i rummet, var fordi, det var et fantastisk år for kvinder i film, og det ville vi gerne fejre«, fortæller han.

Årets BAFTA-uddeling var desuden fuld af overraskelser, da priserne skulle uddeles: Her ryddede Netflix-krigsfilmen ‘All Quiet on the Western Front’ nærmest bordet, mens forhåndsfavoritten ‘The Banshees of Inisherin’ blev forbigået i en række af de store kategorier. Oscarfavoritten ‘Everything Everywhere All at Once’ modtog kun én pris.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af