Paul Mescal om grænseoverskridende fan: »Fjern din hånd fra min røv«

Paul Mescal om grænseoverskridende fan: »Fjern din hånd fra min røv«
Paul Mescal i 2022. (Foto: Darren Gerrish/Getty Images)

Efter gennembruddet i ‘Normal People’ blev Paul Mescal ikke blot en af tidens hotteste nye skuespilnavne, men også et sexsymbol – ikke mindst på grund af seriens intense sexscener.

Det har skuespilleren løbende udtrykt, at han har det meget ambivalent med. Blandt andet stejlede han over, at hans aktuelle præstation som deprimeret ung far i filmen ‘Aftersun’ hos nogle blev seksualiseret som hans »daddy era«.

Nu deler unge irske stjerne en decideret ubehagelig oplevelse, han havde med en fan for nyligt.

Efter at have optrådt i teaterstykket ‘A Streetcar Named Desire’ i London, mødte Mescal en kvindelig fan ude foran og indvilgede i at tage et billede med ham.

»Da vi poserer til det, lægger hun sin hånd på min røv«, fortalte skuespilleren i et interview med ES Magazine og fortsatte:

»Jeg troede det var et uheld, så jeg (flyttede den, red.), men hånden fulgte med. Jeg kan huske at blive helt anspændt og bare føle vrede, ligesom«.

Derefter måtte Mescal sige fra over for den upassende opførsel.

»Jeg vendte mig om til hende og sagde, ‘Hvad laver du? Fjern din hånd fra min røv. De sidste jeg vil er at kalde nogen ud foran teateret – det er ubehageligt for alle – men det var virkelig ikke ok. Det var så klamt, creepy«.

Om sin generelle oplevelse af sin karriere, er Mescal dog mestendels tilfreds: »97 procent af det er virkelig fedt – og så er tre procent, nogen der ligesom tager dig på røven«, fortæller han ES Magazine.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af