Rebel Wilson måtte ikke tabe sig ifølge ’Pitch Perfect’-kontrakt

Rebel Wilson måtte ikke tabe sig ifølge ’Pitch Perfect’-kontrakt
Rebel Wilson (Foto: Steve Granitz/FilmMagic)

Det var en del af Rebel Wilsons ’Pitch Perfect’-kontrakt, at hun hverken måtte tabe eller lægge mere end fem kilo til sin kropsvægt, så længe hun spillede Fat Amy i musical-franchisen.

Det fortæller Wilson i podcasten ’Call Her Daddy’ (via Indiewire).

»Jeg kunne ikke tabe mig en masse, fordi jeg havde kontrakt til den film. Man må ikke tabe – jeg tror ikke det er mere end fem kilo – eller tage mere end fem kilo på. Man skal ligesom bevare sin vægt. Det er en del af ens kontrakt«, siger ’Bridesmaids’-stjernen.

Den kontrakt overholdt skuespilleren i mange år, da hun var med i alle tre ’Pitch Perfect’-film fra 2012 til 2017. Du hun var færdig ventede en svær beslutning.

På den ene side kunne Wilson godt lide sit liv og elskede de sjove roller, hun fik lov til at spille. Men samtidig ville hun gerne udvide sit repertoire og have en bedre chance for at blive gravid.

De to ting ligger bag det 40 kilo vægttab, som Wilson har foretaget siden slutningen af ’Pitch Perfect’.

»Jeg blev til en stereotyp, der spillede den tykke, sjove ven, hvilket er hårdt, fordi jeg elsker de roller«, fortæller Wilson i podcasten.

»´Men jeg ville også gerne lave flere ting, og jeg synes, at når man er den større pige, bliver man bare sat mere i bås«, fortsætter hun om de professionelle overvejelser.

På det personlige plan var det et lægebesøg, der satte tanker i gang: »Jeg besøgte en fertilitetslæge, og han sagde: »Du ville have en meget bedre fertilitetschance, hvis du var sundere«.

Det var en besked, der var hård at høre for komikeren: »Det ramte mig virkelig hårdt, fordi jeg havde et fantastisk liv (som større, red.)«, forklarer hun om sin beslutning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af