Spider-Man-serie på vej fra Amazon om noir-helt i 1930’ernes New York

Spider-Man-serie på vej fra Amazon om noir-helt i 1930’ernes New York
Spider-Man Noir (Foto: Columbia Pictures)

Der er en ny Spider-Man på vej til skærmene.

Nærmere bestemt en alternativ version af Spider-Man, kaldet Spider-Man Noir, der får sine edderkoppekræfter i en dunkel version af 1930’ernes New York, og som bliver hovedkarakteren i en kommende live action-serie fra Amazon.

Det beretter Variety, der slår fast via en insiderkilde, at hovedkarakteren ikke kommer til at være Peter Parker, selvom det ellers i tegneserieudgaven af Spider Man Noir er en mørk udgave af ham, der gemmer sig bag masken.

Det mørke Spider-Man-projekt har Oren Uziel som manuskriptforfatter og executive producer. Han har tidligere ført pennen på titler som ’The Lost City’, ’22 Jump Street’ og ’Mortal Kombat’. Phil Lord og Christopher Miller, der producerede ’Spider-Man: Into the Spider-Verse’, er også medproducenter på den nye serie.

Spider-Man Noir har medvirket i tidligere film, senest i ‘Spider-Man: Into the Spiderverse’ hvor Nicolas Cage lagde stemme til den sort-hvid-tegnede figur.

Det er indtil videre ikke offentliggjort, hvem der skal lægge krop til Spider-Man Noir og resten af rollebesætningen.

Udover Spider-Man Noir-universet udvikler Amazon også projektet ’Silk: Spidey Society’, mens en opfølger til ’Into the Spiderverse’ også er på vej med titlen ’Spider-Man: Across the Spiderverse’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af