Storsmilende Will Smith annoncerer ’Bad Boys 4’ i mærkelig Instagram-video med Martin Lawrence

Storsmilende Will Smith annoncerer ’Bad Boys 4’ i mærkelig Instagram-video med Martin Lawrence
Will Smith før sidste års Oscar-show. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

I en video på instagram afslører Will Smith, at han og Martin Lawrence har planer om at lave endnu en ’Bad Boys’-film.

Her ses en meget glad Smith, der kører afsted i sin bil og fortæller, at der er noget stort på vej, hvorefter han banker på medspilleren Martin Lawrences dør og bliver taget vældig festligt imod.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De første to film i serien, ’Bad Boys’ fra 1995 og ’Bad Boys II’ fra 2003, blev instrueret af Michael Bay og havde Smith og Lawrence i hovedrollerne som det hurtigsnakkende betjentmakkerpar Mike Lowrey og Marcus Burnett.

Den tredje film fortryder skuespillerne dog navnet på i dag. Den fik navnet ’Bad Boys for Life’, og set i bakspejlet ville de ellers gerne have kaldt den fjerde film for ‘Bad Boys 4 Life’.

Titlen kommer af reggaesangen ’Bad Boys for Life’ af Inner Circle fra 1987, som de to politibetjente elsker at lytte til, så de trods at være en del af ordensmagten kan tage del i det hurtige liv som Bad Boys.

Videoen afslører ikke handlingen, hvem der kommer til at instruere filmen, eller hvilke skuespillere der ellers kommer til at være med udover hovedrolleindehaverne. Men der er ingen tvivl om, at Smith og Lawrence glæder sig til at lave den.

The Playlist bemærker, at der var tvivl om, hvorvidt Smith ville vende tilbage til filmserien så hurtigt efter at have slået Chris Rock ved sidste års Oscarshow.

Det ser dog ikke ud til at have bremset Smiths karriere synderligt. Senest var han aktuel i ’Emancipation’ og fortsætter altså nu med’Bad Boys 4’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af