‘The Last of Us’-stjerne forsvarer sin kropstype efter kritik

‘The Last of Us’-stjerne forsvarer sin kropstype efter kritik
Melanie Lynskey som Kathleen i 'The Last of Us'. (Foto: HBO Max)

Fjerde afsnit af HBO-hitserien ‘The Last of Us’ introducerede skuespiller Melanie Lynskey som en krigsherre i postapokalypsen.

Men det var ikke alle, der syntes, at Lynskey passede til rollen. Modellen Adrianne Curry kritiserede på Twitter blandt andet Lynskeys krop, som hun ikke mente passede til rollen:

»Hendes krop fortæller historien om et liv i luksus, ikke om en postapokalyptisk krigsherre. Hvor er Linda Hamilton (fra ‘Terminator’, red.), når man har brug for hende?«, skrev Curry i et nu slettet tweet.

Det fik Lynskey til tasterne for at tage til genmæle: »For det første er det her et foto fra mit covershoot med InStyle-magasinet, ikke et stillbillede fra HBO’s ‘The Last of Us’. Og jeg spiller en person, der omhyggeligt har planlagt og udført en omvæltning af FEDRA. Det er meningen, at jeg skal være KLOG, ma’am. Jeg har ikke brug for at være muskuløs. Det er dét, håndlangere er til for«.

Hun fortsatte: »Jeg forstår, at nogle personer er sure over, at jeg ikke er den sædvanlige casting til den slags rolle. For mig er det spændende. Udover øjeblikkene efter, at der bliver sagt ‘action’, hvor man føler, at man rent faktisk er i en andens krop, er det mest spændende ved mit job at undergrave forventninger«.

Det modsvar kunne Curry tilsyneladende ikke have siddende på sig: »Jeg er så færdig med det her. Skuespillere kan ikke give folk lov til ikke at kunne lide deres karakterer? Jeg er FÆRDIG. Vi er ikke dem, vi lader som om, vi er på scenen. Det er okay, hvis nogen ikke kan lide dem. Det er ikke personligt overhovedet«, skrev hun videre.

‘The Last of Us’ er den mest populære serie på HBO Max lige nu. Der er nye afsnit hver mandag, men i denne uge lander afsnit fem tidligere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af