Tom Cruise fortæller om følelsesladet ‘Top Gun’-scene med Val Kilmer: »Jeg græd«

Tom Cruise fortæller om følelsesladet ‘Top Gun’-scene med Val Kilmer: »Jeg græd«
Tom Cruise. (Foto: Shannon Finney/Getty Images)

‘Top Gun: Maverick’ har nok fået mest opmærksomhed for sine halsbrækkende flystunts, men under dem ligger en øm historie om venskab og kærlighed.

Den trådte for alvor frem i den ikoniske scene, hvor Maverick (Tom Cruise) og Iceman (Val Kilmer) genforenes på lærredet.

Og hvad der gør scenen endnu mere kraftfuld, er det faktum, at Kilmer har mistet sin stemme efter sin kamp med strubekræft og derfor ikke kan sige sine replikker højt i scenen.

Øjeblikket gik ikke kun rent ind hos publikum, men også hos Tom Cruise der i et nyligt interview med Jimmy Kimmel fortalte, hvor særlig scenen var.

»Jeg er nødt til at sige, at det var rimeligt følelsesladet. Jeg har kendt Val i årtier. At han kom tilbage og spillede den karakter… han er så stærk en skuespiller, at han øjeblikkeligt blev til rollen igen. Man kigger på Iceman«, siger Cruise og fortsætter:

»Jeg græd. Jeg blev følelsesladet. Han er en utrolig skuespiller, og jeg elsker hans arbejde«.

Tom Cruise har høstet mange roser for ‘Top Gun: Maverick’, der blev en af sidste års største succeser ved billetlugerne og siden er blevet nomineret til seks Oscars.

I går aftes modtog han den prestigiøse David O. Selznick-pris til Producers Guild of Americas prisuddeling for sit arbejde med filmen. Tidligere på måneden takkede ingen ringere end Steven Spielberg Cruise for at »redde Hollywoods røv«.

Tom Cruise er senere på året aktuel med ‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Del 1’, der får premiere 13. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af