Ventet slasherfilm med Peter Plys og Grisling på rov får biografvisning herhjemme

Ventet slasherfilm med Peter Plys og Grisling på rov får biografvisning herhjemme
'Winnie the Pooh: Blood and Honey'. (Foto: ITN Studios)

Hvornår besøgte du sidst 100 Meterskoven? Peter Plys, Grisling, Æsel?

Længe siden, ikke?

I den nye slasher ’Winnie the Pooh: Blood and Honey’ er det også længe siden, at deres menneskeven Jakob har set til de kære skovboere.

I håbet om at indvie sin nye kæreste i sin barndom tager den voksne Jakob tilbage til skoven for at møde den glade honningæder og resten af slænget.

Men intet er, som da han forlod det.

Plys og Grisling har vokset sig til vilde, blodtørstige dyr, og de er opsat på at myrde de menneskelige gæster i skoven.

Det vilde take på A. A. Milnes børneklassiker er allerede blevet et kæmpe hit i USAer gået nettet rundt efter nyheder om projektet og den første trailer, og instruktør Rhys Frake-Waterfield fortæller Variety, at den blodige version af børnehistorien allerede har fået meget mere opmærksomhed end ventet:

»Jeg vidste, der var potentiale, til at den kunne klare sig rigtigt godt. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg havde regnet med, at den ville gå så viralt«, fortæller instruktøren bag den billige b-film.

Filmen får amerikansk premiere 15. februar, og det er så heldigt, at man selvsamme dag kan se den herhjemme ved en særvisning i Grand Teatret 21.30. Det bliver sandsynligvis den eneste biografvisning herhjemme, så man skal slå til, hvis man skal se plysbjørnen gå amok.

Filmen er kommet til verden, efter ophavsretten til Milnes hyggelige univers er udløbet, og alle nu må fortolke historien, som de vil.

Det har Frake-Waterfrield, producer Jagged Edge og ITN Films udnyttet, og de indikerer til Variety, at de har lavet filmen for under 100.000 dollars. Det er mindre end en hundrededel af budgettet bag den aktuelle gysersucces ’M3GAN’.

Discount-slasheren har foreløbigt kun haft premiere i Mexico, hvor den dog allerede har indtjent den første million dollars. Målet er 10 millioner – lidt a la en anden viral lowbudget-gyser-succes, ’Terrifier 2’.

’Winnie the Pooh: Blood and Honey’ kan altså ses i Grand Teatret i København 15. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af