‘Yellowstone’s fremtid hænger angiveligt i en tynd tråd – men Matthew McConaughey-spinoff er måske på vej

‘Yellowstone’s fremtid hænger angiveligt i en tynd tråd – men Matthew McConaughey-spinoff  er måske på vej
Kevin Costner i 'Yellowstone'. (Foto: Paramount Network)

Taylor Sheridan er et af de varmeste navne i amerikansk tv takket være hitserien ‘Yellowstone’, der i øjeblikket kører på sin femte sæson og trækker op mod 10 millioner ugentlige seere.

Serien er allerede blevet videreført i en række spinoffs, men nu er moderseriens fremtid i fare. Det skriver filmmediet Deadline.

Ifølge Deadline skyldes det, at der har været uoverensstemmelser med hovedrolleindehaver Kevin Costner, der har forsøgt at få reduceret sin optagetid markant i forbindelse med de nye sæsoner. Fra 65 optagedage til 50 og derefter helt ned til 10 dage, hvilket studiet nægtede.

Det skulle angiveligt have ført til et anspændt forhold mellem Costner og Sheridan. Deadline skriver, at det sågar er muligt, at ‘Yellowstone’ vil slutte med sidste halvdel af sæson fem, der får premiere senere på året.

Paramount+ er dog ikke helt enig i Deadlines udlægning, udtaler de til mediet: »Vi har ingen nyheder at dele. Kevin Costner er en stor del af ‘Yellowstone’, og vi håber, at han vil være det lang tid endnu«.

Ifølge Deadline arbejder Taylor Sheridan lige nu på at lukke en aftale med Matthew McConaughey, som angiveligt skal spille hovedrollen i en ny spinoff i ‘Yellowstone’-universet. Denne serie skulle være en mulighed for at erstatte den nuværende moderskibsserie.

Sheridan har tidligere udvidet universet med serierne ‘1883’ og ‘1923’, der har fulgt historien om Dutton-familien i de respektive årstal. Han har også en lang række andre spinoffserier i støbeskeen.

Kevin Costner arbejder i øjeblikket på sin western-storfilm ‘Horizon’, som han både instruerer og spiller hovedrollen i.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af