Angela Bassetts fans tordner mod Jamie Lee Curtis’ Oscar-sejr på Twitter

Angela Bassetts fans tordner mod Jamie Lee Curtis’ Oscar-sejr på Twitter
Angela Bassett til Oscars 2023. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Jamie Lee Curtis leverede en rørende dundertale, da hun modtog sin Oscar for bedste kvindelige birolle i ‘Everything Everywhere All At Once’, hvor hun spiller humørsyg skatterevisor.

Men en anden af kategoriens store favoritters skuffede mine stjal hurtigt opmærksomheden på internettet. Nemlig Angela Bassett som mange havde håbet ville gå hjem med statuetten for ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Da vinderen blev udnævnt fangede kameraet nemlig Bassetts ansigt i en temmelig nedtrykt fold.

På Twitter har brugerne ikke tøvet med at kalde Jamie Lee Curtis’ Oscar for en snub. Bassett har været nomineret tilbage i 1993 for sin rolle som Tina Turner i ‘What’s Love Got To Do With It’. I år var hun som den første skuespiller nomineret for en Marvel-film.

Raseriet og skuffelsen blev udtrykt med både klip fra hendes præstation i ‘Wakanda Forever’ og referencer til Ariana Deboses akavede rap til BAFTA, der affødte et viralt »Angela Bassett did the thing«-meme.

For andre brugere var det dog Bassetts noget kølige reaktion, der blev bemærket, og fik enkelte til at spekulere i, at hun ikke hverken klappede eller rejste sig op.

Angela Bassett fik dog et shoutout med på vejen fra Michael B. Jordan og Jonathan Majors, der senere i showet uddelte prisen for Bedste Filmfotografi.

Se listen over alle aftenens vindere her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af