Chris Pine forklarer, hvad der faktisk skete, da internettet troede, Harry Styles spyttede på ham

Chris Pine forklarer, hvad der faktisk skete, da internettet troede, Harry Styles spyttede på ham
Olivia Wilde, Chris Pine, Harry Styles og Gemma Chan, Venedig Film Festival. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Olivia Wildes ujævne ‘Don’t Worry Darling’ blev en af sidste års allermest omtalte film – særligt på grund af rygter om kaos i kulissen, men også på grund af et helt særligt øjeblik under filmfestivalen i Venedig.

En kort video af Chris Pine og Harry Styles til gallapremieren på filmen fik nemlig hele internettet til at tro, at Styles spyttede på Pine.

Nu fortæller Pine i et interview med Esquire, hvad der rent faktisk skete i det øjeblik, som omgående gik viralt.

»Jeg var på flyet med min publicist, som siger, at jeg ligner Rachel fra ‘Friends’ med min nuværende frisure. Vi var på vej tilbage fra Venedig. Jeg sover og har det skønt på flyet. Jeg elsker fly. Men så vækker hun mig, og hun er bestyrtet. Hun siger: ‘Vi er nødt til at skrive en pressemeddelelse om, hvad der skete i Venedig’«, fortæller Pine og fortsætter:

»Jeg siger: ‘Omkring hvad?’ ‘Om at Harry spyttede på dig’. Jeg aner ikke, hvad der foregår. Men så viser hun mig klippet. Og det ligner, ganske rigtigt, at Harry spytter på mig. Han spyttede ikke på mig«.

Ifølge Pine fortalte Styles faktisk en intern joke i øjeblikket fra det virale klip: »Jeg tror, at det, der skete, var, at han lænede sig ned og sagde: ‘Det er kun ord, ikke?’ Vi havde haft den her interne joke, fordi vi var jetlagged og samtidig skulle forsøge at svare på alle mulige spørgsmål fra pressen. Nogle gange, når man laver de her presseting, sker der det, at ens hjerne går i baglås, og man begynder at tale i tåger. Så vi jokede med, at det ‘bare var ord’«.

Den interne joke giver god mening, eftersom Styles gik viralt for sin kommentar til pressekonferencen ved Venedig Film Festival om, at det fede ved ‘Don’t Worry Darling’ er, »at den føles som en film«.

En udtalelse, som fik et helt nyt lag, når den blev klippet sammen med Chris Pines reaktion, hvor han ser ud til at zone helt enormt ud over Styles’ svar.

Chris Pine er snart aktuel i ‘Dungeons & Dragons’, der får premiere 30. marts. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af