Efter viral video: Chris Pines repræsentanter forsikrer om, at Harry Styles ikke spyttede på Pine ved ‘Don’t Worry Darling’-premiere

Efter viral video: Chris Pines repræsentanter forsikrer om, at Harry Styles ikke spyttede på Pine ved ‘Don’t Worry Darling’-premiere
Harry Styles på på den røde løber under filmfestivalen i Venedig i 2022. (Foto: Elisabetta A. Villa/Getty Images)

Der er allerede blevet skrevet meget om Olivia Wildes ‘Don’t Worry Darling’, der tidligere på ugen havde premiere ved filmfestivalen i Venedig.

Et af de mere kulørte rygter om den stjernespækkede film med Florence Pugh og Harry Styles i hovedrollerne var, at Styles skulle have spyttet på sin medskuespiller Chris Pine ved gallapremieren.

Videoen har skabt så meget omtale på sociale medier, at Chris Pines repræsentanter nu har set sig nødsaget til at afkræfte rygtet.

I en udtalelse til Indiewire udtaler Pines hold: »Det er en åndssvag historie. Det er fuldkommen fabrikeret og et resultat af en mærkværdig online-illusion, som tydeligvis er bedragerisk og fordrer tåbelig spekulation. Harry Styles spyttede ikke på Chris Pine. Der er intet andet end respekt mellem disse to mænd, og enhver antydning af det modsatte er et tydeligt forsøg på at skabe drama, som simpelthen ikke eksisterer«.

‘Don’t Worry Darling’ har været genstand for stor diskussion over de seneste par uger.

Rygterne har svirret om splid mellem hovedrolleindehaver Florence Pugh og Wilde, og sidste måned trak filmen overskrifter, fordi Wilde i et interview fortalte, at hun havde fyret Shia LaBeouf – en påstand, som LaBeouf afviste og senere forsøgte at modbevise.

Det vakte desuden opsigt, da Pugh undlod at dukke op til en normalvis obligatorisk pressekonference forud for filmens gallapremiere i Venedig, hvor Wilde undveg et spørgsmål om, hvorvidt der er splid mellem hende og Pugh.

‘Don’t Worry Darling’ får dansk premiere 22. september. Læs vores udsendte i Venedigs reaktion på filmen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af