Dansk talent lander rolle i Netflix’ store fantasy-serie ‘Shadow and Bone’

Dansk talent lander rolle i Netflix’ store fantasy-serie ‘Shadow and Bone’
Thue Ersted Rasmussen i 'F9'. (Foto: Giles Keyte/Universal Pictures)

Når anden sæson af Netflix’ fantasy-serie ‘Shadow and Bone’ får premiere på streamingtjenesten i næste uge, bliver det med et dansk stortalent på rollelisten.

Thue Ersted Rasmussen har afsløret på sin Instagram, at han medvirker i den kommende sæson i en rolle, han endnu ikke må sige noget om.

Rasmussen fik sit internationale gennembrud i 2021, hvor han medvirkede i ‘Fast & Furious 9’. Han har også tidligere været på rollelisten til Netflix’ anden store fantasyserie ‘The Witcher’, men måtte droppe ud på grund af planlægningskonflikter.

Men nu får Rasmussen altså mulighed for at udleve sin fantasy-drøm hos Netflix i ‘Shadow and Bone’.

Serien fortæller fortsat historien om magikeren Alina Starkov (Jessie Mei Li) og hendes ven Mal Oretsev (Archie Renaux), der sammen må tage kampen op mod den onde General Kirigan (Ben Barnes).

Første sæson af ‘Shadow and Bone’ fik premiere i 2021 og strøg ind på Netflix’ top 10 i en lang række lande. Soundvenues anmelder kvitterede med fem stjerner til serien.

‘Shadow and Bone’ sæson to får premiere på Netflix 16. marts. Se traileren her.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af