Dansk talent dropper ud af ‘The Witcher’ sæson 2: »Det er hjerteskærende«

Dansk talent dropper ud af ‘The Witcher’ sæson 2: »Det er hjerteskærende«
Henry Cavil som 'The Witcher'. (Foto: Netflix)

Man har kunnet kippe med danskerfanen i forbindelse med Netflix’ fantasy-flagskib, ‘The Witcher’, der i sæson 1 havde Lars Mikkelsen på rollelisten og i sæson 2 udvider med Kim Bodnia.

I foråret blev det annonceret, at det unge talent Thue Ersted Rasmussen også skulle medvirke i den ventede nye sæson i rollen som witcheren Eskel, men de planer er nu gået i vasken på grund af COVID-19.

På Instagram skriver Ersted Rasmussen, der har medvirket i blandt andet ‘Sygeplejeskolen’ og ‘Sunday‘, at han har været nødt til at trække sig fra rollen i ‘The Witcher’ på grund af planlægningskonflikter i kølvandet på corona.

»Det er hjerteskærende, selvfølgelig, men mest af alt føler jeg mig glad og taknemmelig for de dage, jeg fik lov at tilbringe på optagelserne tidligere på året«, skriver han.

Det danske talent afløses af schweiziske Basil Eidenbenz. Ersted Rasmussen kan dog se frem til et andet stort internationalt gennembrud: Næste år medvirker han i niende ombæring af ‘Fast and the Furious’-franchisen, ‘F9’.

‘The Witcher’ genoptog optagelserne til sæson 2 i midten af august.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

😥🙏🐺⚔️ #witchernetflix #eskel #covid_19

A post shared by Thue Rasmussen (@thuerasmussen) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af