Netflix afslører rollelisten for ‘The Witcher’ sæson 2 – med elsket ‘Game of Thrones’-skuespiller og dansk talent

Netflix afslører rollelisten for ‘The Witcher’ sæson 2 – med elsket ‘Game of Thrones’-skuespiller og dansk talent
Henry Cavill som Geralt af Rivia i 'The Witcher'. (Foto: Katalin Vermes)

Produktionen på anden sæson af Netflix’ flagskibserie ‘The Witcher’ begyndte tidligere på måneden i Storbritannien. I den forbindelse har streamingtjenesten løftet sløret for en stribe nye skuespillere, der tilslutter sig Henry Cavill og co. i den kommende sæson:

Norske Kristofer Hivju, der fik international succes som Tormund i ‘Game of Thrones’, er blandt de nye ansigter. Han indtager rollen som Nivellen.

Hivju får selskab af det danske talent Thue Ersted Rasmussen, der tidligere har medvirket i ‘Sygeplejeskolen’, ‘Sunday‘ og ‘Så længe jeg lever‘, men som står over for sit gennembrud med roller i både ‘Fast and Furious 9’ og Avaz-brødrenes tv-serie ‘Grow’. Rasmussen skal spille Eskel i ‘The Witcher’.

Desuden medvirker Yasen Atour som Coen, Agnes Born som Vereena, Paul Bullion (‘Peaky Blinders’) som Lambert, Aisha Fabienne Ross (‘The Danish Girl’) som Lydia og Mecia Simson som Francesca.

Cavill indtager fortsat hovedrollen som witcheren Geralt af Rivia, der rejser fra by til by og bekæmper monstre i bytte for ‘mønt’. Han flankeres blandt andet af Anya Chalotra, der spiller troldkvinden Yennefer, Freya Allan som Ciri, Joey Batey som fanfavoritten Jaskier og Lars Mikkelsen som Stregobor.

Sæson to består af i alt otte afsnit, der efter planen får premiere i 2021. Sæsonen instrueres af Stephen Surjik (‘Umbrella Academy’), Sarah O’Gorman (‘Cursed’), Ed Bazalgette (‘The Last Kingdom’) og Geeta V. Patel (‘Meet The Patels’).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af