Den mest syrede serie længe? Mød en fire meter høj dreng i teaseren til ‘I’m a Virgo’

Den mest syrede serie længe? Mød en fire meter høj dreng i teaseren til ‘I’m a Virgo’
'I'm a Virgo'. (Foto: Prime Video)

Boots Riley slog igennem med sin vidunderligt uforudsigelige ‘Sorry to Bother You’, hvor en ung sort mand lærer at bruge sin ‘hvide stemme’ på et telefonsælgerjob.

Nu vender han tilbage med sit første store projekt siden, serien ‘I’m a Virgo’, der ser ud til at være præcis lige så syret surrealistisk som gennembruddet.

I centrum er nemlig en ung kæmpedreng, der bliver holdt skjult af sin familie, indtil han som fire meter høj teenager bryder fri og møder verden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ud fra den meget pirrende første teaser at dømme forener ‘I’m a Virgo’ komedie, sci-fi og racekommentar, præcis som ‘Sorry to Bother You’ gjorde. Der er en coming of age-fortælling fra et … forstørret perspektiv i vente.

Jharrel Jerome fra ‘When They See Us’ og ‘Moonlight’ spiller hovedrollen som Cootie i serien, der får premiere på Amazons Prime Video senere i år. Det vides dog endnu ikke præcis hvornår.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af