Gwyneth Paltrow vinder årets mest bizarre kendis-retssag

Gwyneth Paltrow vinder årets mest bizarre kendis-retssag
Gwyneth Paltrow under retssalen, hvor hun er anklaget for at stikke efter skiuheld. (Foto: Rick Bowmer-Pool/Getty Images)

En af årets mest mærkværdige, virale retssager er slut.

Der er nemlig faldet dom i Gwyneth Paltrows yderst memeværdige sag om »ukontrolleret skiløb« på en skiresort i Utah i 2016.

Paltrow har fået medhold i sit modsøgsmål mod den 76-årige læge Terry Anderson, der oprindeligt sagsøgte hende for at have kørt ind i ham på skibakken – en ulykke, han påstår har forårsaget en permanent hjerneskade.

Retten er i stedet enig i, at Paltrow ikke gjorde noget forkert, da hun var på skiløjpen, og at hun ikke er ansvarlig for Andersons skader.

Paltrow kan således se frem til at få udbetalt den ene dollar, hun har modsagsøgt Anderson for. Beløbet er noget mere beskedent end de 300.000 dollar, Anderson håbede at vinde. Paltrow skulle angiveligt været inspireret af Taylor Swift, da hun satte beløb på sin ønskede erstatning.

Skuespilleren fortalte i sit vidneudsagn, at det var Anderson, der påkørte hende bagfra:

»Jeg blev ramt så hårdt i min ryg og lige på mine skulderblade. Jeg følte det som, at det var perfekt centreret, næverne og stavene var lige der i mine skulderblade. Det var et seriøst, seriøst slag. Jeg er aldrig blevet ramt så hårdt«, udtalte Anderson i følge The Wrap og fortsatte:

»To ski gled ind i mellem mine ski og lige pludselig var der en… krop der pressede sig ind i min ryg. Jeg var forvirret i starten, det er en meget mærkelig ting at opleve på en skiløjpe«.

Selvom retssagen er slut, er der næppe nogen tvivl om, at de mange virale videoer fra den bizarre retssag nok skal få et langt liv på sociale medier.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af