Lily Collins har købt hus i København af kendt dansk par

Lily Collins har købt hus i København af kendt dansk par
'Emily in Paris'. (Foto: Netflix)

Lily Collins kendt fra Netflix-hittet ‘Emily in Paris’, og datter af musiker Phil Collins, har ikke lagt skjul på sin kærlighed til Danmark og København.

Nu er hun dog gået skridtet videre og har købt et hus i Kartoffelrækkerne i København sammen med manden Charles McDowell.

Det blev i går berettet hos Ekstra Bladet, der skriver, at firmaet Case Study Copenhagen, der har parret angivet som ejere i CVR-registret, har købt huset på Østerbro. Det har kostet dem 14 millioner kroner. Hvorvidt det skal bruges til beboelse er dog uvist.

Det er dog ikke hvem som helst, de har købt huset af, men folk fra den danske filmbranche. Det har nemlig været beboet af filminstruktør Pernille Fischer Kristensen og forfatter Kim Fupz Aakeson, der blandt andet sammen stod bag Astrid Lindgren-biopic’en ‘Unge Astrid’.

Lily Collins fik tidligere på året danskerne til at gå i selvsving online, da hun i forbindelse med en Vogue Scandinavia-fotoserie også demonstrerede sin københavnerkærlighed i en video hos Juno the Bakery.

Selvom parret har købt hus i den danske hovedstad, spænder Collins faible for Skandinavien dog bredere. I går lancerede hun en ny podcast om Mummitroldenes univers, som hun er vært på sammen med den britiske komiker Jennifer Saunders. I går aftes var Collins også til koncert med svenske Tove Lo, hvilket skuespilleren delte på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af