Oscar-vindende instruktørduo griner af ‘Star Wars’-kritik: »Vi havde brug for at beholde vores sygeforsikring«

Oscar-vindende instruktørduo griner af ‘Star Wars’-kritik: »Vi havde brug for at beholde vores sygeforsikring«
'Everything Everywhere All at Once'-instruktører Daniel Kwan og Daniel Scheinert kaste (nogle af) deres Oscars i luften. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Det er ikke meget mere end en uge siden, at ‘Everything Everywhere All At Once’ støvsugede Oscar-statuetter i Dolby Theater, men instruktørduoen bag den skæve kung fu-film er allerede blevet beskyldt for at sælge ud.

Det skriver Indiewire.

Daniel Kwan og Daniel Scheinert, aka The Daniels, har mødt kritik af deres beslutning om at arbejde på den kommende ‘Star Wars’-serie ‘Skeleton Crew’.

Coming-of-age-serien er skabt af ‘Spider-Man: Homecoming’-instruktøren Jon Watts og Christopher Ford, og den har Jude Law som eneste annoncerede skuespilnavn.

»Lol, alle dem der @er (tagger, red.) os om at blive suget ind i den ‘kommercielle maskine’ kan slappe af. De her overskrifter er altid vildledende«, skriver Kwan i en Instagram-story, hvor han uddyber årsagen (via Indiewire).

Kwan præciserer også, at duoen ikke står bag hele serien: »Vi arbejder ikke på en hel serie, vi gæsteinstruerede en episode. Jon Watts kontaktede os om at lave en episode for et stykke tid siden (før ‘EEAAO’ overhovedet kom ud). Vi elsker Jon, elsker ‘Star Wars’, elsker at lære ny tech, vi elsker at møde nye casts og crews, og vi havde brug for dagene for at beholde vores sygeforsikring (!!!) så det var et nemt ja«.

Det er altså ikke på baggrund af deres nye kæmpesucces, at instruktørerne er blevet slugt af industrien, men et projekt som de selv er begejstrede for, og som Kwan glæder sig til at dele med verden:

»Jeg glæder mig til, at I ser det. Vores næste film bliver et originalt Daniels-projekt, så i kan slappe af (og stoppe med at belemre mig om det)«, fortsætter han.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af