Paul Mescal byder op til dans og intenst kærlighedsdrama i traileren til ‘Carmen’

Paul Mescal byder op til dans og intenst kærlighedsdrama i traileren til ‘Carmen’
'Carmen' (Foto: Sony)

Den Oscar-nominerede Paul Mescals (‘Aftersun’) næste film bliver et drama baseret løst på den klassiske opera ‘Carmen hensat til USA’s mexicanske grænseland.

Mescal spiller grænsevagten Aidan, der forelsker sig i immigranten Carmen (Melissa Barrera). De to elskende flygter mod danseklubben La Sombra og dens magnetiske ejer Masilda (Rossy de Palma), hvor Carmens utrolige dansetalent udfolder sig.

På den måde er filmen på debutinstruktør Benjamin Millipieds hjemmebane. Millipied er tidligere balletdanser og koreograf på film som ‘Black Swan’, og instruktørdebuten skorter ikke på ekspressive dansescener.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dansen bliver akkompagneret af storladen original musik af komponisten Nicolas Britell, der blandt andet har skrevet titelsangen til ‘Succession’.

Hans samarbejde med Millipied bliver fremhævet i Indiewires anmeldelse:

»Det er uimodståeligt berusende at se en af verdens bedste koreografer slå sig sammen med en af dens mest virtuose komponister«.

En dansk premieredato er endnu ukendt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af