Racistisk Instagram-bruger får ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør James Gunn til at svare hårdt igen

Racistisk Instagram-bruger får ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør James Gunn til at svare hårdt igen
James Gunn (Foto: Esquire)

Den kommende ’Guardians of the Galaxy Vol. 3’ bliver instruktør James Gunns sidste for Marvel, men det betyder ikke, at han vil lade racistiske kommentarer om filmens skuespillere gå ubemærket hen.

Det viste han i forbindelse med sit eget Instagram-opslag i tirsdags, hvor en bruger ifølge Hollywood Reporter efterlod en lang racistisk tirade i kommentarsporet.

Gunn postede et billede, der afslørede, at Chukwudi Iwuji spiller skurken High Evolutionary i den tredje udgave af den populære ’Guardians of the Galaxy’-filmserie.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det fik en bruger til at skrive: »For helvede… endnu en hvid mand de har gjort til en sort mand. Hvorfor kunne de ikke bare lade ham være hvid, eller hvad ved jeg… vælge en anden minoritet? Hvad med asiatisk eller gisp! En latino? (hvor mange latinoer og asiater i MCU? 5 totalt??) Eller gør ham indisk eller noget… fordi de ikke gør det, og de ikke vil gøre det. Det gør dem ’woke’«.

Brugeren rablede videre om den åbenbart forfærdelige casting-tilgang: »Næste gang vil en stor karakter (helt/skurk) være trans eller homoseksuel eller non-binær (når de ikke er det i tegneserierne). Trist og patetisk. De vælger baseret på race, og hvad der er PC (politically correct, red.), og ikke på skuespil, og hvad der er slået fast«.

Gunn tog til genmæle på kommentaren og skrev: »Jeg valgte den bedste skuespiller, punktum, og den bedste person til rollen. Jeg giver ikke en fuck for, hvilken etnicitet @chukwu_iwuji har, så stop med dine racistiske forudindtagelser om, HVORFOR han blev valgt. (Og for resten spiller han en fyr, der næsten altid er lilla.)«

Gunn kender Iwuji fra serien ’Peacemaker’, som de arbejdede sammen på.

’Guardians of the Galxy Vol. 3’ bliver Gunns sidste for Marvel, fordi han er blevet chef for DC Studios.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af