Sæson to af Netflix’ fantastisk underholdende fantasyserie får premieredato

Sæson to af Netflix’ fantastisk underholdende fantasyserie får premieredato
'Sweet Tooth'. (Foto: Netflix)

Netflix’ fantasyserie ‘Sweet Tooth’ blev et øjeblikkeligt hit i sommeren 2021, men længe efter at serien var løbet over skærmen og var blevet set millioner af timer globalt, hang seriens fremtid i luften.

Den underholdende familieserie blev heldigvis forlænget med en sæson to efter en længere ventetid, og nu er den endelig klar til premiere.

Netflix har udmeldt, at sæsonen er klar på tjenesten fra 27. april. Her kan vi igen se frem til at følge hjortedrengen Gus’ på hans farefulde færd gennem et pandemihærget fremtids-USA.

I anden sæson bliver Gus og en flok ligesindede børnehybrider taget til fange af skurken Abbed, der vil udføre eksperimenter på børnene i håb om at finde en kur, der kan redde hans kone.

Første sæson blev set i over 60 millioner hjem, da den fik premiere, hvilket i 2021 var nok til en sjetteplads på Netflix’ top 10 over de mest populære engelsksprogede serier nogensinde (‘Sweet Tooth’ er siden blevet væltet af pinden).

Soundvenues anmelder Claus Nygaard Petersen var også stærkt begejstret for den charmerende og medrivende serie, som fik fem flotte stjerner.

‘Sweet Tooth’ sæson to får premiere på Netflix 27. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af