Savner du allerede ‘The Last of Us’-stjernen Bella Ramsey, kan du nu se hende i lesbisk gyser på YouTube

Savner du allerede ‘The Last of Us’-stjernen Bella Ramsey, kan du nu se hende i lesbisk gyser på YouTube
'The Last of Us' afsnit 9. (Foto: HBO)

‘The Last of Us’ er slut for denne sæson, men det betyder ikke, at du behøver at undvære Bella Ramsey, der spiller rollen som Ellie.

Skuespilleren har nemlig medvirket i den lesbiske kortfilm ‘Requiem’, der oprindeligt så dagens lys i 2021, men nu er landet på YouTube, hvor du kan se den kvit og frit, skriver mediet them.

Filmen er instrueret af den nonbinære filminstruktør Em Gilbertson, imens manuskriptet er leveret af den queer-identificerende forfatter Laura Jayne Tunbridge.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ‘Requiem’, som udfolder sig i 1605 med heksejagte som baggrund, spiller Ramsey rollen som en ung præstedatter, der forelsker sig i sin barndomsveninde.

Med tidsalderens dømmende blik på kvinder er det ikke ligefrem en lykkelig historie, der krydres med horror, når de to unge kvinder sniger sig rundt for at skjule deres spirende og forbudte romance.

Det er ikke sidste gang, at vi kommer til at se Ramsey, der identificerer sig som nonbinær, i en queer rolle. Hun gentager rollen som Ellie i sæson to af ‘The Last of Us’, som allerede er bekræftet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af