Se første trailer til anden sæson af Netflix’ populære fantasyserie ‘Sweet Tooth’

Se første trailer til anden sæson af Netflix’ populære fantasyserie ‘Sweet Tooth’
Neil Sandilands i anden sæson af 'Sweet Tooth'. (Foto: Netflix)

Netflix-fantasyserien ‘Sweet Tooth’ var en af de helt store overraskelser i sommeren 2021, hvor den blev et øjeblikkeligt seer- og anmelderhit på streamingtjenesten.

Nu er sæson to endelig på trapperne, og Netflix har i den anledning delt den første trailer til serien om hjortedrengen Gus, der skal overleve i et pandemihærget USA.

Sæson to begynder, hvor første sæson sluttede: Med Gus og en flok ligesindede børnehybrider bag tremmer i General Abbots lejr, hvor den tilfangetagne læge Adeel udfører eksperimenter på børnene i håb om at finde en kur på virussen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Første sæson blev set i over 60 millioner hjem, da den fik premiere, hvilket i 2021 var nok til en sjetteplads på Netflix’ top 10 over de mest populære engelsksprogede serier nogensinde (‘Sweet Tooth’ er siden blevet væltet af pinden).

Soundvenues anmelder Claus Nygaard Petersen var også stærkt begejstret for den charmerende og medrivende serie, som fik fem flotte stjerner.

‘Sweet Tooth’ sæson to får premiere på Netflix 27. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af