Se Josephine Park i første teaser til Netflix-serien ‘Sygeplejersken’ – baseret på virkelig drabssag

Se Josephine Park i første teaser til Netflix-serien ‘Sygeplejersken’ – baseret på virkelig drabssag
Josephine Park og Fanny Louise Bernth i 'Sygeplejersken'. (Foto: Tommy Wildner/ Netflix)

Netflix indtager… Nykøbing Falster!

Nærmere bestemt deres sygehus, hvor den kommende serie ‘Sygeplejersken’ udfolder en uhyggelig historie med Josephine Park (‘Skruk’, ‘Doggystyle’) og Fanny Louise Bernth (‘Herrens veje’) i front.

Serien er baseret på en grim hospitalssag fra virkeligheden, og der bliver da også blændet op for en mildest talt bizar omgang hjertemassage i den første teaser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den unge uprøvede sygeplejerske Pernille er ny i job, men bliver hurtigt taget under den erfarne Christinas vinge. Til at starte med er hun forblændet af sin populære kollega, men der går ikke længe, før hun begynder at ane uråd, når det gælder hendes omgang med patienterne.

I castet finder man også Peter Zandersen, Amalie Lindegård (’29’) og Dick Kaysø.

‘Sygeplejersken’ er baseret på en dansk sag om sygeplejersken Christina Aistrup Hansen, der blev idømt fængsel på livstid for fire drabsforsøg i 2016.

Både sagen og serieprojektet deler fællestræk med den amerikanske Netflix-film ‘The Good Nurse’ instrueret af Tobias Lindholm med Eddie Redmayne i hovedrollen.

‘Sygeplejersken’ er skrevet af Dorte W. Høgh og Kasper Barfoed og er baseret på Kristian Corfixens bog af samme navn.

Serien får premiere 27. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af