Se Roland Møller i første trailer til stor spionserie fra folkene bag ‘Avengers: Endgame’

Se Roland Møller i første trailer til stor spionserie fra folkene bag ‘Avengers: Endgame’
Roland Møller i 'A Bluebird in My Heart'.

Marvel-guruerne Joe Russo og Anthony Russo har shoppet rundt mellem de store streamingtjenester i kølvandet på ‘Avengers: Endgame’.

Først kom ‘The Gray Man’ på Netflix, og nu kommer den stort anlagte spionserie ‘Citadel’ på Amazon Prime Video.

Den første trailer til blockbuster-serien er netop landet, og her kan man få et par glimt af Roland Møller, der spiller skurk.

Hovedrollerne tilfalder dog Richard Madden og Priyanka Chopra Jonas, der spiller to forhenværende superspioner fra det globale spionagentur Citadel, som har fået deres hukommelse slettet, efter at organisationen Manticore væltede Citadel otte år forinden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men duoen tvinges til at genopdage deres fortid for at redde fremtiden. De bliver nemlig opsøgt af en tidligere Citadel-kollega (Stanley Tucci), som desperat forsøger at forhindre, at Manticore etablerer en ny verdensorden.

At dømme ud fra traileren, ser Roland Møller ud til at spille en af de helt slemme fra Manticore, hvilket falder fint i tråd med den danske stjernes tidligere skurkeroller i Hollywood-film som ‘Skyscraper’ og ‘Atomic Blonde’.

Også på rollelisten er Lesley Manville, Osy Ikhile, Ashleigh Cummings og Caoilinn Springall.

‘Citadel’ er tiltænkt som moderskibet for en global franchise, Amazon vil søsætte. Den kommer til at inkludere adskillige spion-spinoffs sat i samme univers men forskellige steder i verden.

Serien får premiere på Prime Video 28. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af