Steven Seagal støtter Putin: »Jeg er en million procent russisk«

Steven Seagal støtter Putin: »Jeg er en million procent russisk«
Steven Seagal og Vladimir Putin (Foto: Alexai Druzhinin/ AP)

Den tidligere actionstjerne Steven Seagal fortsætter med at støtte den russiske præsident Vladimir Putin og fremhæver sine russiske aner i en tale i Moskva.

Det skriver The Independent.

Gruppen International Movement of Russians in Moscow, der består af ikke-russere, der støtter landet og prøver at få ophævet dets EU-sanktioner, afholdt en begivenhed og her udtalte Seagal, at han er »en million procent russisk«.

Desuden beskyldte han USA for at lyve om Rusland.

Den amerikanske ex-actionsstjerne udtalte, at hans hjemland bruger »milliarder af dollars på misinformation, løgne« for at »prøve på at mistænkeliggøre, demoralisere og ødelægge den voksende russiske moral«.

»Over halvdelen af den amerikanske befolkning elsker faktisk Rusland og elsker russere og ved, at der bliver løjet for dem«, fortsatte Seagal.

Skuespilleren uddybede sine russiske forbindelser: »Min far var ren russer, og jeg voksede op i et rent russisk hjem, fordi min mor var fuldstændig fordybet i den russiske kultur og ikke havde nogle forældre. Så jeg voksede op med russisk kultur. Jeg voksede op og elskede Rusland og elskede alt, hvad jeg lærte det om det fra en meget tidlig alder. Og i mine øjne er jeg en million procent russofil og en million procent russisk«.

Seagal har en længere historie med Rusland og Vladimir Putin.

Ifølge Indiewire optog han i 2020 en fødselsdagshilsen til den russiske leder, der lød: »I dag er det Præsident Putins fødselsdag. Jeg synes bare, vi lever i meget, meget hårde tider. Han er en af de største verdensledere og en af de største præsidenter i verden. Og jeg håber og beder til, at han får den støtte og den kærlighed, han har brug for. Og at alle prøvelserne der nu foregår snart er ovre, og vi vil leve i en fredelig verden«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af