Ari Asters næste film skiller sig voldsomt ud fra ‘Hereditary’, ‘Midsommar’ og ‘Beau Is Afraid’

Ari Asters næste film skiller sig voldsomt ud fra ‘Hereditary’, ‘Midsommar’ og ‘Beau Is Afraid’
'Beau Is Afraid'. (Foto: UIP)

Instruktør Ari Aster har netop fuldført et hattrick af film produceret på det brandvarme selskab A24. Efter ‘Hereditary’ og ‘Midsommar‘ i 2018 og 2019 er han netop nu aktuel med ‘Beau Is Afraid’ med Joaquin Phoenix i hovedrollen.

Ifølge Worldofreel er Aster nu klar til at lave sin næste film. Den hedder ‘Eddington’ og skal allerede optages denne sommer.

I en ‘Ask Me Anything’-session på Reddit for fire år siden beskrev Aster sin idé til projektet, der kunne have været hans første film:

»Der var en periode, hvor jeg troede, ‘Midsommar’ ville være spillefilmdebuten, og så var der en periode, hvor jeg troede et andet manuskript, der hedder ‘Eddington’, måske ville være den første film. I omkring fem år prøvede jeg at få den western-noir-mørke ensemblekomedie på benene«, fortalte instruktøren i 2019 om den film, der altså er den næste på tapetet.

Han uddybede: »Selvom det er en slags – jeg ved ikke, om man ville kalde det en revisionistisk western. Den er samtidig … én fod er i western-, og en fod er endnu mere i noir-genren. Så det er en film-noir-western-mørk-komedie«.

Til New York Times har instruktøren sagt, at filmen foregår i en kobbermine i New Mexico, hvor Aster også gerne vil optage den – og at hovedrolleindehaveren fra ‘Beau Is Afraid’ Joaquin Phoenix er på rollelisten.

Også Asters faste filmfotograf Pawel Pogorzelski har bekræftet, at ‘Eddington’ vil blive optaget denne sommer.

Asters aktuelle ‘Beau Is Afraid’ har delt vandene. Soundvenues anmelder Jakob Freudendal kaldte den »ulidelig«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af